Anna Bergfors

Föredragscoach - Föreläsning och coaching

Vill du få din personalgrupp att ropa ”en gång till” efter din APT presentation? Önskar du få stående ovationer på din redovisning av internkontrollplanen!

Föreläsningen som får dig att glänsa på scen!

Vill du få din personalgrupp att ropa ”en gång till” efter din APT presentation?
Önskar du få stående ovationer på din redovisning av internkontrollplanen?

Boka en föreläsning av föredragscoachen!

Varför ska du anlita en föreläsning av föredragscoachen?
Genom att anlita en föreläsning får du och dina kollegor verktyg för att känna er säkrare och tryggare med att prata inför andra och hålla föredrag, presentationer eller annan information ni behöver förmedla.

Genom denna föreläsning lär ni er att övervinna scenskräck och hur man kan lära sig att trivas med att hålla föredrag och presentationer.
Ni får under en timmes inspirerande föreläsning tips & trix som gör att ni kommer att äga scenen!

Vem vänder sig föreläsningen till?
Föreläsningen vänder sig till alla som vill bli tryggare och säkrare på scen.
Ni kanske har medarbetare som är på väg in i en ny roll på arbetsplatsen där de förväntas prata inför andra och presentera information som rör arbetsplatsen. Eller har du medarbetare som helt enkelt inte trivs med att prata inför andra?

Eller har du medarbetare som förväntas ha en framträdande roll?

Denna föreläsning hjälper dig och dina medarbetare att glänsa när ni ska tala inför andra.

Praktisk information
Tidsåtgång: 45–60 minuter

Föredragscoaching

Vässa ditt framträdande med en föredragscoach!

Varför ska du anlita en föredragscoach?
Genom att anlita mig som föredragscoach får du verktyg för att känna dig säkrare och tryggare med att prata inför andra och hålla föredrag, presentationer eller annan information du behöver förmedla.

Vad gör en föredragscoach?
En föredragscoach hjälper människor att komma över sina rädslor för att tala inför andra och att bli mer trygga och säkra med att hålla föredrag/föreläsningar/presentationer mm.

Vem kan anlita en föredragscoach?
Coachingen vänder sig både till yrkesverksamma och dig som privatperson. Kanske är du på väg in i en ny roll på arbetsplatsen där du förväntas prata inför andra och presentera information som rör arbetsplatsen. Eller är du aktiv i en förening eller organisation där du har en framträdande roll? Oavsett vem du är eller vad du gjort tidigare så kan en föredragscoach hjälpa dig att glänsa när du talar inför andra.

Coachingens upplägg:
Coachingen kan ske individuellt eller i grupper om max 4 personer.

Vi träffas vid 3 olika tillfällen, med ca 2–4 veckors mellanrum.
Träffarna sker fysiskt och varje träff är ca 1.5–3 h beroende på antal deltagare.

Vid den första träffen tar vi fram en målbild för var din process ska leda dig. Vi tar fram ett konkret mål som kan vara reellt eller fiktivt, exempelvis ”Den xx/xx ska jag hålla ett tal på min systers bröllop/ska jag presentera verksamhetsplanen för min avdelning/ska jag föreläsa om xx för kollegorna eller något annat mål som passar just dig.

Mellan träffarna har du en hemuppgift som redovisas digitalt genom en enkel film.
Deltagaren behöver tillgång till en mobilfilmkamera samt den kostnadsfria appen Whatsapp.

Min bakgrund

Jag har en kulturell bakgrund inom teaterns värld. Jobbade som skådespelare, regissör och teaterledare i 15 år innan jag omskolade mig och har jobbat som avdelningschefchef i 6 år och har dessutom haft ett otal uppdrag som ledare inom ideell sektor.

Jag har även coachat ett antal klienter med stor framgång som föredragscoach och jag brinner för att hjälpa andra att glänsa på scen.