Anna Bergfors

En Bok om att vara Anhörig till Missbrukare

Jag. Har. Inga. Ord. Kvar.

Är du anhörig till en missbrukare och känner dig ensam och vilsen ? Du är inte ensam. Anna Bergfors bok, ”Jag har inga ord kvar”, erbjuder en djupgående inblick i kampen, sorgen och förlusten som en anhörig till en missbrukare upplever. Denna prosabok är en stark, rå och emotionell resa som speglar Bergfors personliga erfarenheter och känslor.

En bok för anhöriga till missbrukare

”Jag har inga ord kvar” är en gripande prosabok som tar läsaren på en djupgående resa genom känslolandskapet av att vara anhörig till en missbrukare. Den erbjuder ett unikt perspektiv och belyser de ofta bortglömda erfarenheterna av dem som älskar och bryr sig om missbrukare.

Bergfors, född och uppvuxen i Eskilstuna, är inte bara författare utan också en aktiv föreläsare inom ämnet missbruk och anhörigstöd. Hon delar sin egen erfarenhet och insikt på utbildningar, kurser, konferenser och workshops. Hennes arbete har lett till uppmärksamhet i media, inklusive framträdanden på Nyhetsmorgon på TV4.

Om boken 

Boken är en historia om sorg, saknad och kärlek, men även om hopp. På dess 40 sidor beskriver Bergfors känslan av att vara en ”barnlös mamma”, ”en halv mamma”, och kampen med att känna sig misslyckad. Men trots den smärta och sorg hon uttrycker, finns det också en underliggande strimma av hopp.
Boken är tillgänglig på både svenska och engelska, och en arabisk utgåva kommer att släppas under hösten 2023. Du kan köpa den i mjukband från 150 kr eller som E-bok från 99 kr.

Om författaren

Anna Bergfors, född 1969, är en skribent och föreläsare baserad i Eskilstuna. ”Jag har inga ord kvar” är hennes debutbok.

Recensioner

”Jag har inga ord kvar” har blivit positivt mottagen av läsare och kritiker. Här är några röster om boken:

”En fantastiskt bra bok om hur det är att vara anhörig till en person i missbruk! Mycket läsvärd och användbar i arbete med anhöriga! Tack Anna för en bra bok!” – Kerstin Eriksson

”Otroligt berörande och starkt” – Louise Nordhänger

”Den (boken) är väldigt bra!!! Jag rekommenderar den och den kan läsas om och om igen” -Malin

”Vill bara tacka dig för din bok, den är som att jag själv har skrivit den. Tårarna rann när jag läste din bok, ledsamt att allt stämmer för mig också, allt är mitt i prick och för känslan att jag inte är ensam om detta.” – Anna

Köp boken idag

Bli inspirerad och tröstad av Anna Bergfors ”Jag har inga ord kvar”. Låt dig beröras av denna kraftfulla berättelse och hitta gemenskap i att vara en anhörig till en missbrukare. För att beställa och köpa boken Jag. Har. Inga. Ord. Kvar så besök www.bod.se/bokshop/jag-har-inga-ord-kvar-anna-bergfors