Anna Bergfors

Moderator och Konferencier

Vill du få din personalgrupp att ropa ”en gång till” efter din APT presentation? Önskar du få stående ovationer på din redovisning av internkontrollplanen!

Eftersom jag tillhör de som trivs på scen framför andra människor så är uppdrag som moderator, konferencier och samtalsledare något jag gärna tar.

Jag har en hel del erfarenhet från att vara moderator/konferencier och samtalsledare/workshopsledare vid exempelvis konferenser, utbildningar, workshops och events.

Jag har bland annat varit moderator och samtalsledare i samband med Women Business Day som ägde rum i Eskilstuna i december 2021 och 2022, jag har varit konferencier för Eskilstuna kommuns dag Orange Day, en dag mot mäns våld mot kvinnor, och jag var moderator vid en nationell parkeringskonferens i Göteborg för att nämna några tidigare uppdrag.

Om du söker en vass moderator/konferencier/samtalsledare som dessutom är rolig så tveka inte att kontakta mig.

Eftersom jag tillhör de som trivs på scen framför andra människor så är uppdrag som moderator, konferencier och samtalsledare jag gärna tar.

Jag har en hel del erfarenhet från att vara moderator/konferencier och samtalsledare/workshopsledare vid exempelvis konferenser, utbildningar, workshops och events.

Jag har bland annat varit moderator och samtalsledare i samband med Women Business Day som ägde rum i Eskilstuna i december 2021, jag har varit konferencier för Eskilstuna kommuns dag Orange Day, en dag mot mäns våld mot kvinnor som ägde rum i november 2021 och jag var moderator vid en nationell parkeringskonferens 2019 i Göteborg för att nämna några tidigare uppdrag.

Om du söker en vass moderator/konferencier/samtalsledare som dessutom är rolig så tveka inte att kontakta mig.