Anna Bergfors

Standup och Poetry Slam

Som en följd av att jag både älskar att skriva OCH stå på scen så skriver jag dels standupcomedy och Poetry Slam och framför mina egna texter på scen.

Jag började med standup strax innan pandemin och har gått en del kurser samt kört på så kallade rookieklubbar vid ett 20-tal tillfällen.

Jag är verkligen en nybörjare inom standup och har lång väg kvar i min strävan efter att bli en vass komiker och om du vill följa min utvecklingsresa inom standup så kan du KLICKA HÄR för att komma till min youtubekanal som heter Standup med Anna Bergfors aka Miss Farmor.

Poetry Slam är en tävlingsform i estradpoesi som uppstod i USA på 80-talet och spreds senare till bland annat Sverige.

I Poetry Slam skriver poeten texter som får vara högst 3 minuter och framförs av poeten själv utan rekvisita inför en jury som är frivilliga från publiken. Den poet som får högst poäng vinner tävlingen.

Jag började med Poetry Slam i samband med att min bok, som är skriven som poetisk prosa, släpptes då jag insåg att mina texter fungerade ganska bra som estradpoesi. Jag har deltagit i några Poetry Slam tävlingar och detta är en form som jag verkligen gillar då jag gillar poesi, både att läsa och skriva.

Som en följd av att jag både älskar att skriva OCH stå på scen så skriver jag dels standupcomedy och Poetry Slam och framför mina egna texter på scen.

Jag började med standup strax innan pandemin och har gått en del kurser samt kört på så kallade rookieklubbar vid ett 20-tal tillfällen.

Jag är verkligen en nybörjare inom standup och har lång väg kvar i min strävan efter att bli en vass komiker och om du vill följa min utvecklingsresa inom standup så kan du KLICKA HÄR för att komma till min youtubekanal som heter Standup med Anna Bergfors aka Miss Farmor.

Poetry Slam är en tävlingsform i estradpoesi som uppstod i USA på 80-talet och spreds senare till bland annat Sverige.

I Poetry Slam skriver poeten texter som får vara högst 3 minuter och framförs av poeten själv utan rekvisita inför en jury som är frivilliga från publiken. Den poet som får högst poäng vinner tävlingen.

Jag började med Poetry Slam i samband med att min bok, som är skriven som poetisk prosa, släpptes då jag insåg att mina texter fungerade ganska bra som estradpoesi. Jag har deltagit i några Poetry Slam tävlingar och detta är en form som jag verkligen gillar då jag gillar poesi, både att läsa och skriva.