Anna Bergfors

Estradör

Inspiratör, Litteratör och Estradör

Estradör

Det kanske verkar lite högtravande att kalla sig estradör men precis som med litteratör så tyckte jag att det var ett passande ord och beskrivning för vad jag är.
Jag är och har alltid varit en estradör. Jag tillhör nämligen den gruppen som ÄLSKAR att stå på scen och prata inför andra.
Jag har spelat teater sedan barnsben och just detta att stå på scen har format mig som människa.
Det ger mig en sådan tillfredställelse att framföra och förmedla budskap och få andra människor att lyssna, bli berörda, roade eller inspirerade.

Just nu blir det inte mycket skådespeleri för min del men jag kommer antagligen alltid ha en längtan tillbaka till teaterns tiljor…

Denna längtan hanterar jag nu genom att jag erbjuder dig mina tjänster som:

·      Konferencier och moderator. Jag har en hel del erfarenhet av att vara konferencier/moderator och även samtalsledare vid exempelvis konferenser, workshops och events.
·      Eskilstunas enda kvinnliga ståuppare som lyssnar till artistnamnet Miss Farmor, så behöver du en kvinnlig ståuppare i femtioårsåldern så tveka inte att kontakta mig! Jag erbjuder just nu min standupshow ”En orolig standupshow med miss farmor”.
·      Föreläsare om en hälsosam- och hållbar livsstil för oss kvinnor som är fiftyish. Föreläsningen är ca 60 minuter och syftar till att inspirera till en mer hälsosam- och hållbar livsstil med budskapet att #jantekandranågotgammaltöversig.
·      Poetry Slam estradör och ska representera Sörmland i SM våren 2021.
·      Poddexpert och Ingår i ett poddnätverk som heter Poddjuntan snackar livsstil, en livsstilspodd  som poddat i 2 år med ett nytt avsnitt varje vecka. KLICKA HÄR för att komma direkt till podden som även finns där poddar finns.
·      Föredragscoach för de som inte trivs med att stå på scen och prata inför andra. Genom coaching av mig som föredragscoach får man verktyg att bli mer trygg och säker på scen (KLICKA här för att läsa mer om föredragscoaching).

·      Öppen för uppdrag som skådespelerska, teaterledare eller regissör vid behov.

Kontakta mig om du undrar över något eller vill diskutera något framtida samarbete!