Anna Bergfors

Att stänga en dörr innebär att ett fönster öppnas

Ibland tänker jag att om en dörr stängs så öppnas ett fönster. Jag vet inte om det är önsketänkande eller om det verkligen är så. Jag hoppas i alla fall att det är så utifrån min jobbsituation.

Jag har haft ett vikariat på deltid på Eskilstuna kommun under nästan 2 år som tog slut nu i juni. Det var inget överraskande på något sätt, jag visste att mitt vikariat var tidsbegränsat och något jag valt själv.

Det innebär att jag har ganska mycket luft i mitt schema i höst då de uppdrag jag har ligger på ca 30-35% av en heltid.

Jag fortsätter att jobba för Eskilstuna riksteaterförening, vilket är superkul! Jag har ett ganska varierat uppdrag där med allt från marknadsföring, medlemsvård och publikvärd. Så lyxigt jobb! Få fler att gå på teater och få ta del av högkvalitativ scenkonst.

De senaste åren har jag skrivit som frilansskribent för den nationella tidningen Narkotikafrågan. Det uppdraget kommer inte fortsätta då det nya presstödet innebär att det är väldigt kärvt för många tidningar.

Jag är ändå oerhört tacksam för att jag fick möjlighet att skriva för just Narkotikafrågan då de står för en restriktiv narkotikapolitik, precis som jag.

Så, vad händer nu då?
Det är nu jag fokuserar på det där fönstret som ska öppnas, men innan jag gör det så ska jag ha ledigt i juli och bara ta det lugnt och ladda batterierna inför hösten som alldeles säkert har många spännande och givande uppdrag för mig.

/Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *