Anna Bergfors

Jag har blivit en internationell Youtuber! London here I come!

Jag har blivit en internationell Youtuber!

Äntligen har jag fått igång min nya Youtubekanal på engelska.

Jag har ju låtit översätta min bok ”Jag. Har. Inga. Ord. Kvar” till engelska under året då jag även vill lansera min bok för en engelsktalande publik. Dessutom vill jag också föreläsa utifrån bokens ämne, att vara anhörig till en person med tidigare missbruksproblematik, på engelska.

Boken heter ”I. Have. No. Words. Left” och finns både på Books on demand där den svenska versionen finns men även på Amazon.com (KLICKA HÄR om du vill komma till den).

Under våren har jag förberett mig på att föreläsa om boken på engelska och jag har bland annat varit på ABF´s språkcirklar i engelska och testat min föreläsning på engelska för dem.

Jag måste erkänna att detta är långt utanför min comfort zone då jag inte tycker att jag är särskilt bra på engelska. Jag kan engelska men är ringrostig så jag behöver verkligen öva.

Men jag får även erkänna att det gick bättre än jag förväntat att föreläsa på engelska så det handlar mest om mina hjärnspöken att jag inte tror mig kunna engelska…

Parallellt med detta har jag startat en Youtubekanal som heter Anna Bergfors author and professional speaker och den hittar du genom att KLICKA HÄR!

Nästa steg för min del nu är att jag ska åka på en mini-turné till London för att prata om min bok och mina erfarenheter av att vara anhörig så i oktober åker jag dit!

Just nu planerar jag för fler föreläsningar i London då jag tänkte stanna typ en vecka så om du har tips på aktörer/organisationer/företag som kan vara intresserad av en föreläsning i London under vecka 41 så tveka inte att kontakta mig.

Jag är så taggad inför detta och stolt över mig själv att jag faktiskt genomför detta trots att det är ett helt nytt område för mig.

 

Har du varit utanför din comfort zone den sensate tiden?

Vad gjorde du då?

Hur kändes det för dig?

/Anna

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *