Anna Bergfors

Anna tipsar om världens bästa webbyrå – Sörmlands Webbyrå AB

Denna hemsida, som har mitt och mitt företags namn Anna Bergfors, har jag tagit hjälp med att ta fram och jag har haft turen att anlita världens bästa webbyrå.

Företaget heter Sörmlands Webbyrå AB och har sitt säte i Katrineholm och består av två killar som heter Lars och Krister och deras jobb är att hjälpa företag, föreningar och privatpersoner med både hemsidor och sökmotoroptimering.

Jag tillhör den generationen som tror att allt ska typ explodera eller går upp i rök i etern om jag råkar trycka fel på datorn och det är inte så bra när man har flera sociala media att hantera, som jag har.

När jag startade mitt företag i höstas så bestämde jag tidigt att jag skulle ta hjälp av proffs för att få en snygg och funktionell hemsida och jag ångrar mig inte en sekund att jag anlitade just Sörmlands Webbyrå.

De tog fram en hemsida utifrån mina 1000 önskemål och nu har jag en hemsida som främst har statiska sidor för information men även denna bloggfunktion som heter Aktuellt och där jag kan skriva om aktuella saker och sånt som rör min verksamhet.

Hemsidan är navet i verksamheten, det är ju hit jag hänvisar läsare och besökare, så den fyller en viktig funktion för mig som företagare, därför var det viktigt att ha en snygg hemsida som inte är något ”hemmabygge” (vilket det hade blivit om jag gjort det helt själv…)

Inte nog med att jag fick detta fina julkort av webbyrån, de har även, nu under coronakrisen, varit generösa att bjussa på serviceavgiften under en period, vilket verkligen var välkommet då Corona såklart påverkar mitt företag negativt som främst bygger på föreläsningar och fysiska träffar som föredragscoach…

Det jag särskilt gillar med dem är att de är väldigt snabba på respons och de försöker verkligen hjälpa mig och mitt företag att utvecklas genom att tipsa mig om hur företaget kan bli ännu mer synligt på webben.

 

Om du åxå har behov av att anlita ett proffs på hemsidor så kan jag verkligen rekommendera dem!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *