Anna Bergfors

Tjohoo! Jag är en WAKAI🌟

Känner du till begreppet Wakai?

Det gjorde inte jag heller när jag hörde det första gången och det kan bero på att det är japanska och betyder Young at heart.

WAKAI är åxå Sveriges nya digitala nätverk för målgruppen 45-plus och den ledande hubben för marknadsföring riktad mot denna målgrupp i sociala medier, ett nytt influencer-nätverk för personer över 45 år.

WAKAI grundades av journalisten och programledaren Annika Jankell och TV-producenten Ulrica Örn. Båda två har framgångsrika karriärer inom media och besitter unikt kontaktnät och kompetenser.

Det är många som läser bloggar, hänger på sociala medier men som inte känner igen sig i allt som riktar sig till en yngre generation, och detta ville programledaren Annika Jankell och journalisten Ulrica Örn ändra på och startade då WAKAI.

Tillsammans med välkända profiler och färgstarka personligheter producerar WAKAI digitalt innehåll för sociala medier. WAKAI hanterar samarbeten mellan mogna influencers och varumärken, samt identifierar budskap som matchar fyrtiofem-plussarnas ambitioner och sätt att se på livet. Allt för att minska glappet mellan företagen och Sveriges mest köpstarka målgrupp.

WAKAI finns som hemsida, på Instagram och på Facebook och varje fredag har de något som kallas Fredagsintevjun och döm om min förvåning när de härommånaden kontaktade mig och ville att jag skulle vara gäst i Fredagsintervjun!

Jag blev superglad, stolt och hedrad över att de ville intervjua mig och att jag ska vara en del av nätverket.

Jag blev såklart extra glad över den fina presentationen av mig på WAKAI´s Instagram:

”Grym förebild och modig inspiratör är hon. Wakaien som mitt i livet byter bana, säger upp sig från chefsjobbet på kommunen för att satsa på sina kreativa projekt och drömmar. Som att skriva trösteboken Jag.Har.Inga. Ord. Kvar. Om känslorna att vara mamma till en son med missbruksproblematik (så fantastiskt stark och viktig) Om att bli professionell föreläsare och inspiratör. För att inte tala om modet att satsa på Stand Up. @anna.bergfors vi lyfter på hatten och bugar ödmjukt för att vi får välkomna dig till WAKAI community!”

KLICKA HÄR för att se inspelningen via Youtube från Fredagsintervjun med mig och Annika Jankell.

Och om du vill läsa mer om nätverket så KLICKA HÄR!

Är du åxå en WAKAI?

/Anna

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *