Anna Bergfors

Tjohoo! Jag Ă€r en WAKAI🌟

KĂ€nner du till begreppet Wakai?

Det gjorde inte jag heller nÀr jag hörde det första gÄngen och det kan bero pÄ att det Àr japanska och betyder Young at heart.

WAKAI Àr ÄxÄ Sveriges nya digitala nÀtverk för mÄlgruppen 45-plus och den ledande hubben för marknadsföring riktad mot denna mÄlgrupp i sociala medier, ett nytt influencer-nÀtverk för personer över 45 Är.

WAKAI grundades av journalisten och programledaren Annika Jankell och TV-producenten Ulrica Örn. BĂ„da tvĂ„ har framgĂ„ngsrika karriĂ€rer inom media och besitter unikt kontaktnĂ€t och kompetenser.

Det Ă€r mĂ„nga som lĂ€ser bloggar, hĂ€nger pĂ„ sociala medier men som inte kĂ€nner igen sig i allt som riktar sig till en yngre generation, och detta ville programledaren Annika Jankell och journalisten Ulrica Örn Ă€ndra pĂ„ och startade dĂ„ WAKAI.

Tillsammans med vÀlkÀnda profiler och fÀrgstarka personligheter producerar WAKAI digitalt innehÄll för sociala medier. WAKAI hanterar samarbeten mellan mogna influencers och varumÀrken, samt identifierar budskap som matchar fyrtiofem-plussarnas ambitioner och sÀtt att se pÄ livet. Allt för att minska glappet mellan företagen och Sveriges mest köpstarka mÄlgrupp.

WAKAI finns som hemsida, pÄ Instagram och pÄ Facebook och varje fredag har de nÄgot som kallas Fredagsintevjun och döm om min förvÄning nÀr de hÀrommÄnaden kontaktade mig och ville att jag skulle vara gÀst i Fredagsintervjun!

Jag blev superglad, stolt och hedrad över att de ville intervjua mig och att jag ska vara en del av nÀtverket.

Jag blev sÄklart extra glad över den fina presentationen av mig pÄ WAKAIŽs Instagram:

”Grym förebild och modig inspiratör Ă€r hon. Wakaien som mitt i livet byter bana, sĂ€ger upp sig frĂ„n chefsjobbet pĂ„ kommunen för att satsa pĂ„ sina kreativa projekt och drömmar. Som att skriva trösteboken Jag.Har.Inga. Ord. Kvar. Om kĂ€nslorna att vara mamma till en son med missbruksproblematik (sĂ„ fantastiskt stark och viktig) Om att bli professionell förelĂ€sare och inspiratör. För att inte tala om modet att satsa pĂ„ Stand Up. @anna.bergfors vi lyfter pĂ„ hatten och bugar ödmjukt för att vi fĂ„r vĂ€lkomna dig till WAKAI community!”

KLICKA HÄR för att se inspelningen via Youtube frĂ„n Fredagsintervjun med mig och Annika Jankell.

Och om du vill lĂ€sa mer om nĂ€tverket sĂ„ KLICKA HÄR!

Är du Ă„xĂ„ en WAKAI?

/Anna

 

 

 

 

 

4 reaktioner pĂ„ ”Tjohoo! Jag Ă€r en WAKAI🌟”

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *