Anna Bergfors

Gott nytt år!

Gott nytt år vill jag önska dig som läser detta!

Jag hoppas verkligen att ditt 2021 blir ett riktigt bra år och att du gör allt i din makt för att skapa ett bra liv och en bra tillvaro för dig själv, och din familj.

2020 var ju ett väldigt speciellt år, för oss alla, utifrån Corona men nu känns det som att man ser ljuset i tunneln i och med att vaccinet kommit och flera har redan fått vaccinet.

Jag kommer definitivt att vaccinera mig, sen när det blir min tur, för jag får vänta ett tag då jag inte är i riskgrupp.

 

I detta inlägg hade jag tänkt skriva om mina nyårslöften för 2021 och jag skulle visserligen kunna lova att jag ska äta mer vegetariskt eller träna mer men jag känner att jag behöver ett annat fokus.

Jag behöver inte lova mig själv att fortsätta leva ett hälsosamt liv för det är redan en del av min livsstil och med det menar jag att jag är medveten om vad jag äter och inte, att jag är aktiv rent fysiskt och sover på nätterna, men det innebär inte att jag inte äter något väldigt onyttigt då och då eller hoppar över ett träningspass utan att må dåligt. Det är ju det man göra ofta och regelbundet som påverkar en hälsosam livsstil.

Nej, i år kommer jag istället fokusera på min verksamhet i och med mitt nystartade företag som jag ska fortsätta att jobba med och få snurr på.

Det får bli 2021 års nyårslöfte: fokus på företaget, helt enkelt.

 

Idag, nyårsdagen 2021, ska jag och min sambo bara softa och vara hemma och ta det lugnt. Vi ska äta hemmagjord pizza och glass och kanske blir det någon bra film i kväll (vi har Tarantinomaraton just nu).

Sen ska vi lägga oss tidigt för jag ska ju vara med i TV 4 morgonsoffa i morgon, lördag den 2/1-21 och min sambo följer såklart med!

En bra start på det nya året!

Har du några nyårslöften för 2021?

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att du har huvudrollen i ditt liv!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *