Anna Bergfors

Vässa ditt föredrag- gå på sommarkurs med mig som föredragscoach!

Du som känner mig vet att jag har en teaterbakgrund och att jag är en av de som ÄLSKAR att stå på scen. Ju fler i publiken ju bättre😃

Men jag vet att de flesta människor delar inte alls denna härliga känsla inför att stå på scen och prata inför andra och därför har jag börjat jobba som föredragscoach🌟

En föredragscoach är helt enkelt en coach som hjälper människor att komma över sina rädslor inför att stå på scen och prata inför andra. En föredragscoach hjälper andra att känna sig trygga och säkra på scen helt enkelt.

Nu arrangerar jag, tillsammans med Eskilstuna Folkhögskola en veckolång kurs i sommar där du ges verktyg av föredragscoachen för att hantera dina rädslor för att prata inför andra. Såklart med reservation för att kursen kan bli inställd om coronaläget blir värre.

Alla vuxna kan gå denna kurs och du som behöver redovisa något eller presentera något för andra kommer att ha stor nytta av kursen. Det kan gälla något arbetsrelaterat, i skolan eller kanske i din förening. Kursen passar alla som vill bli bättre på att hålla föredrag och presentationer av något slag.

Under veckan kommer vi jobba med olika övningar som syftar till att du ska hitta din kropp och din röst.

Vi kommer jobba både individuellt, i par och i grupper, och vi jobbar med kroppsmedvetenhet, kroppsspråk, hållning, vad ska jag göra med mina händer, röstövningar och andning. Du får tips & trix för att bli trygg och säker på scen, upptäcka och undvika fallgropar och hitta Ditt sätt att kommunicera på.

Här är kursen där du går från:

• gråtfärdig till great

• supernervös till superstar

• nagelbitare till naturlig

Praktisk information:

Inga förkunskaper krävs och kursen kostar endast 200 kr och då ingår även fika.

Kursen ges på Eskilstuna folkhögskola, Portgatan 4 (Munktellstaden) i Eskilstuna och vi vill ha din ansökan senast 30/4-21.

KLICKA HÄR för att komma direkt till ansökan.

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att alla kan glänsa på scen!

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *