Anna Bergfors

Tjohoo! Jag är frilansskribent!

Jag är ju en skrivande människa och jag skriver inom olika områden; jag har skrivit en bok (Jag. Har. Inga. Ord. Kvar), jag skriver sen 2017 på min mode- och livsstilsblogg www.fashionforfiftyish.com, jag skriver standupcomedy och här på bloggen.
Jag har även planer (i mitt huvud) på att skriva en barnbok och något för scen.

Nu har jag tagit ytterligare ett kliv för att förverkliga mina drömmar om att jobba som frilansskribent!

Jag har nämligen skrivit två artiklar på uppdrag av Riksförbundet narkotikafritt samhälle och deras tidning Narkotikafrågan ARKO och dessa är nu publicerade i deras senaste nummer (ARKO 1/2021).

Den ena artikeln handlar om en stor satsning Eskilstuna kommun (där jag bor) har gjort för att förebygga missbruk, våld och otrygghet och den andra artikeln handlar om ett fint pris min grannkommun Västerås fått för deras förebyggande arbete.

KLICKA HÄR för att komma direkt till nättidningen!

/Anna

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *