Anna Bergfors

Tjohoo! Äntligen har jag haft min första föreläsning med föredragscoachen!

Äntligen har jag fått till en första föreläsning med mitt koncept ”Vässa ditt föredrag med föredragscoachen”!

Jag har jobbat fram ett koncept som jag kallar föredragscoachen som innebär coachning och föreläsning för personer som vill bli mer trygga och säkra när de ska tala inför andra.

Väldigt många personer tycker inte om att prata inför andra och det kan handla om att presentera något på jobbet, i skolan eller i något annat sammanhang och då kan man få hjälp av mig, av föredragscoachen, antingen genom coachning eller via en föreläsning.

Genom en föreläsning med föredragscoachen ges man verktyg för att glänsa på scen och min absoluta övertygelse är att alla kan glänsa på scen, genom att hitta sitt eget sätt att kommunicera.

Jag menar att man går från

  • gråtfärdig till great
  • supernervös till superstar
  • nagelbitare till naturlig

med mig som föredragscoach!

KLICKA HÄR för att läsa mer om föredragscoachning.

Premiären blev en fysisk föreläsning på 1 timme som såklart var coronaanpassad för en liten grupp personer på 4 personer som jobbar inom kultursektorn i Sörmland.

Självklart pratar jag mycket om kroppsspråk i föreläsningen och visar exempel på vad vi faktiskt förmedlar med kroppen.

Vad händer när vi har händerna bakom ryggen? Vad signalerar vi när vi står med armarna i kors? Vad innebär ett öppet kroppsspråk? Ett slutet kroppsspråk?

Under föreläsningen ger jag tips och trix på vad man kan tänka på när man står inför andra och ska framföra information av något slag, och vilka fallgropar man ska undvika.

Självklart ville jag veta vad publiken tyckte om föreläsningen och jag fick oerhört positiv respons från gruppen som var väldigt nöjda vilket verkligen peppar mig till att nå ut till fler!

Så här skrev en person i utvärderingen:

När du höll föredraget ser jag att du verkligen är lyhörd inför din publik, du läser av och anpassar vad och hur du säger saker för att få publiken med dig. Med din kunskap, ditt generösa sätt och med din humor är det lätt att tycka om dig och som åhörare får en förtroende för dig och du skapar trygghet i rummet. Du skulle få den mest avogt inställda personen till att stå på scenen att verkligen vilja göra det!

Igen Anna, STORT TACK!

 

Ja, vad ska man säga? Så himla fint sagt!

 

Behöver ni en föreläsning av föredragscoachen på din arbetsplats, din skola, din förening eller organisation?

Tveka inte att kontakt mig för vidare diskussion!

/Anna

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *