Anna Bergfors

Uppdatering statusläge från en frilansande egenföretagare

Tänkte passa på att dela nuläge här hos mig, som frilansare och egenföretagare.

Som du vet så sa jag upp mig från mitt jobb på Eskilstuna kommun vid nyår och jag slutade officiellt den sista mars i år (2021). Dock var jag tjänstledig från hösten 2020 då jag startade mitt företag.

Då det är coronatider så har det varit svårt att få snurr på företaget rent ekonomiskt.

Jag har visserligen haft några föreläsningar och sålt en del böcker men det är inget jag kan försörja mig på än.

Nu under maj-september har jag i princip inget bokat utifrån företaget men har en del på gång till hösten.

Men jag tappar inte sugen på grund av detta utan jobbar på med att nätverka och marknadsföra mig och mina tjänster så mycket jag orkar.

Jag är aktiv på många olika sociala media såsom här på min hemsida med denna bloggfunktion, jag finns på Facebook, Instagram och LinkedIn.

En sak som är väldigt roligt med alla dessa nätverk är alla nya kontakter jag får.

Jag har lärt känna så kunniga och kreativa människor som verkligen inspirerar mig och lär mig så mycket.

Eftersom företaget inte ger så mycket inkomster just nu så har jag skaffat tillfälliga extrajobb, och just nu jobbar jag på Eskilstuna kommun (igen) som semestervikarie på heltid fram till 5/9-21 på Bemanningsenheten på Vård- och omsorgsförvaltningen och du får gärna hålla utkik här under Aktuellt framöver då jag kommer att dela mer om vad jag gör och hur det är att vara semestervikarie här.

Ja, det var en kort uppdatering från mig.

Hur är det med dig?

Vad har du på gång?

Vad ligger i din pipeline den närmaste tiden?

Är du där du vill vara?

/Anna

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *