Anna Bergfors

Läser du Narkotikafrågan?

Som du som läser min blogg redan vet så är jag frilansade skribent för den nationella tidskriften Narkotikafrågan. En tidning som finns både som papperstidning och via webben och som kommer ut 4 gånger per år.

Tidningen ges ut av Riksförbundet narkotikafritt samhälle som vilar på en restriktiv narkotikasyn, något som jag står bakom till 100 procent!

För mig finns inga andra alternativ än att på alla sätt och vis kämpa emot droger i alla dess former och led.

Ingen människa förtjänar att hamna i drogmissbruk, och tyvärr är jag själv en av de som sett de negativa konsekvenserna på nära håll.

Min fina lillebror Pelle dog av en överdos droger när han var 22 år och min son har haft en långvarig drogmissbruksproblematik så jag är smärtsamt medveten om vad droger ställer till med.

Eftersom jag tycker mycket om att skriva så känns det extra bra att få skriva för just Narkotikafrågan och jag hoppas att även du vill läsa den.

I vårt senaste nummer, #3, har vi barnperspektiv så i detta nummer får du träffa Elisabeth Dahlin, generaldirektör för Barnombudsmannen, du får följa med när vi träffar JUNIS ordförande Mona Örjes och läsa om U-FOLD:s senaste konferens ”Nu väljer vi våra barns framtid” och mycket mer.

KLICKA HÄR för att komma direkt till tidningen som är kostnadsfri att läsa.

/Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *