Anna Bergfors

Året som gick- så var mitt 2020

I detta inlägg vill jag dela med mig av mina tankar och reflektioner från året som vi just avslutat, 2020.

2020 var ett mycket speciellt år, för oss alla. Det finns nog knappt någon som inte påverkades av Corona, på något sätt.

Jag har inte haft Corona så jag har inte drabbats av sjukdomen på det sättet och tack och lov har ingen i min familj drabbats heller men jag har en del vänner och bekanta som haft sjukdomen. Alla de mår bra idag, tack och lov. Men såklart har jag och många med mig påverkats på andra sätt, både socialt och ekonomiskt.

Bortsett från Corona så var 2020 ett fantastiskt år på många sätt för min del!

Jag fick mitt andra barnbarn Joline som föddes i mars och hon är såklart min lilla älskling och världens sötaste barnbarn. Tyvärr bor vi långt i från varandra så vi träffas inte så ofta och på grund av Corona har jag bara träffat henne en gång…men jag hoppas att jag får träffa henne betydligt oftare framöver.

En annan mycket rolig och trevlig sak som hände 2020 är att jag och Claes (min exman) blev sambos. Vi återförenades i slutet av 2019 och blev sambos under 2020. (Om du vill veta mer om mig så kan jag tipsa dig om att läsa min mode- och livsstilsblogg www.fashionforfiftyish.com).

Under 2020 gav jag ut min debutbok ”Jag. Har. Inga. Ord. Kvar”, en bok som är en poetisk prosasamling med illustrationer av min fina mamma, och som handlar om att vara anhörig till en person med missbruksproblematik.

Avslutningsvis blev jag egenföretagare under 2020 och det var därför startade jag denna hemsida.

Jag ansökte om tjänstledighet från mitt jobb (som jag nu sagt upp mig från) och startade en enskild firma under hösten 2020 och det är så spännande!

Mitt företag har det innovativa namnet Anna Bergfors och jag erbjuder tjänster som skribent, föreläsare, föredragscoach, samtalsledare, moderator, konferencier m.m i företaget.

Hur var ditt 2020?

/Anna

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *