Anna Bergfors

Frilans och anställd- en perfekt kombo!

Jag är så nöjd med mitt arbetsliv och min arbetssituation!

Jag är dels anställd, tillfällig anställning, på 50 % hos Eskilstuna kommun, och dels frilansar jag på 50 % inom mitt företag.

Denna kombo passar mig mycket bra då jag har en viss ekonomisk trygghet och mycket flexibilitet och frihet. Men det viktigaste av allt är att alla mina uppdrag, oavsett anställningsform, är så givande och meningsfulla för mig.

På Eskilstuna kommun, kultur- och fritidsförvaltningen, har jag jobbat som samordnare för en satsning på barn och unga som heter trygga unga som syftar till att stärka det främjande och förebyggande arbetet mot att barn och unga ska hamna i kriminalitet och missbruk. Jag har varit samordnare ca ett år under en rekryteringsperiod och nu är den ordinarie samordnaren på plats, men jag stannar kvar ett tag till men med andra arbetsuppgifter, fortfarande på 50 %.

(KLICKA HÄR för att läsa mer om mitt uppdrag inom trygga unga)

Jag kommer att  jobba som utvecklare med olika utredningar och stödverksamheter på samma arbetsplats. Ett arbete som innebär att jag får nätverka mycket, hålla i en massa roliga workshops och skriva en hel del. Även om skrivandet som utvecklare i en kommun inte består av samma frihet som när jag bloggar eller skriver dikter så är allt skrivande utvecklande tycker jag. Jag tänker att rapportskrivandet stärker mig som författare och tvärtom.

I mitt företag har jag två återkommande uppdrag. Jag jobbar för riksteaterföreningen i Eskilstuna och jag skriver för den nationella tidningen Narkotikafrågan som ges ut fyra gånger per år. Förutom de uppdragen så föreläser jag en hel del och lite annat smått och gott.

När människor frågar vad jag gör så brukar jag säga att jag lever min dröm.

Jag lever min dröm och har hittat en bra balans för arbetslivet.

Lever du din dröm?

Lever du i balans?

 

/Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *